Club Verde

Verde on aloittanut toimintansa keväällä 2004 ja on Porvoon suurin liikunta- ja hyvinvointikeskus.

Verde on kuntoklubi ihmisille, jotka arvostavat hyvää, yksilöllistä palvelua, viihtyisää ilmapiiriä sekä korkeaa ammattitaitoa kaikilla osa-alueilla. Liikeideamme on tuottaa korkeatasoista kuntoklubipalvelua aikuiseen makuun.

Kuntokeskus Verde on liikuntakeskus joka tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liikunnan harrastamiseen sekä miehille että naisille. Tuotamme kuntoklubipalvelua aikuiseen makuun. Viihtyisissä tiloissamme käytössäsi on kuntosali, spinningsali, sekä kaksi jumppasalia.

Tarjoamme paikkakunnan monipuolisimman ja laajimman ryhmäliikuntavalikoiman. Voit sisäpyöräillä, jumpata (esim. Zumba tai Girya kahvakuula), nautiskella helpoista tunneista tai tasapainottaa mieltä ja kehoa Body & mind tunneilla. Verden kuntosalissa harjoittelet viihtyisässä ja positiivisessa ympäristössä nykyaikaisilla laitteilla.

Jokaisesta liikuntasuunnitelmasta vastaa koulutettu, ammattitaitoinen Personal Trainer. Personal Trainer ohjaa ja opastaa aloittelijoita, neuvoo edistyneempiä vaativimpiin harjoitteisiin ja ennen kaikkea motivoi asiakkaamme saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteensa. Me Verdessä panostamme voimakkaasti jäsentemme motivaation sytyttämiseen ja ylläpitämiseen.

Verdessä tapaat monia samanhenkisiä ihmisiä kaikista ikäryhmistä, joilla kaikilla on yhteistä halu pitää itsestään hyvää huolta ja nauttia elämästä.

Meille on helppo tulla ja pihallamme on ilmaista parkkitilaa.

Tule sellaisena kuin olet, meiltä saat hyvän kunnon – ja hyvän mielen!

Verden jäsenistä n. 70% ovat yli 30 vuotiaita ja heistä n. 75 % ovat naisia.

Missio

Missionamme on auttaa ihmisiä elämään parempaa elämää ja saavuttamaan tavoitteensa.

Arvot

Verden ydinarvo on välittäminen.

Välittäminen sisältää ajatuksen aidosta halusta ja tavoitteesta toteuttaa missiota, sekä toimia kaikilla toiminta-alueilla laadukkaasti välittäen niin asiakkaiden kuin henkilöstön hyvinvoinnista ja siitä että he saavuttavat tavoitteensa.

Tilat ja sijainti

Toimitilamme sijaitsevat Porvoon Tarmolassa kahden kilometrin päässä keskustasta. Tilamme ovat kokonaispinta-alaltaan n. 1100 m2 jotka ovat selkeästi suurimmat Porvoon alueen kuntoklubien tiloista.

Tiloissa on vastaanotto, kaksi jumppasalia, spinning-sali, kuntosali, kiertoharjoittelusali, luentotila, lapsiparkki, pesu ja saunatilat, toimistotilat ja ohjaajien tilat. Lisäksi kiinteistön pihalla on runsaasti paikoitustilaa. Sisustus on korkeatasoista ja erityisesti on kiinnitetty huomiota viihtyvyyteen ja kodikkuuteen. Tilojen siistiminen ja puhtaanapito on priorisoitu erittäin korkealle.

Mitä Verde tarjoaa?

Verde tarjoaa asiakkailleen mukavan, monipuolisen tavan liikkua. Valitusta liikuntamuodosta riippuen jäsenyyteen sisältyy kaikki klubin liikuntalajit, Porvoon laajin ryhmäliikuntatarjonta, Personal Trainer palvelu, lapsiparkki, monipuolinen tapahtumakalenteri, kursseja sekä tietysti itsestäänselvyytenä korkeatasoinen ja ammattimainen palvelu.

Oheispalveluina on saatavilla, hierontaa, solarium sekä kuivavesihieronta.

Liikunnan lisäksi Verde tarjoaa myös muita hyvinvointiin liittyviä palveluita:

  • yksityisille ja yrityksille suunnattuja TYKY ja koulutuspäiviä joissa ainutlaatuisella tavalla yhdistyy liikunta ja henkisen hyvinvoinnin kohottaminen.
  • elämäntaidon valmennusta.