HUOM! VERDE SULJETTU TÄNÄÄN

Viereinen rakennus palaa ja risteys Työpajatielle on toistaiseksi suljettu. Verde ja muut lähellä olevat rakennukset on evakuoitu palomiesten ja poliisien toimesta. Odotamme palolaitoksen ohjeistuksia jatkosta. Toistaiseksi ainakin tämän illan jumpat ja PT:t on peruttu.

Tilannepäivitys klo 15.38:  Poliisilta tuli tieto, että tiesulku on purettu ja henkilökuntaa saa mennä sisään rakennukseen. Käymme laittamassa ilmastoinnit päälle ja katsomassa, mikä on tilanne. Tunnit pysyvät tältä illalta peruttuina mutta jos tilanne sallii, niin avaamme kuntosalin vielä illaksi.

Tilannepäivitys klo 17:40: Verde on taas avattu. Illan jumppia ei järjestetä, mutta kuntosali ja asiakaspalvelu ovat käytettävissä. Tervetuloa treenaamaan!

 

Kuntokeskus Verde

etusivu5.2.png 
Sinulle, mies tai nainen, joka haluat elää energisempää elämää:

Verden tilava harjoitteluympäristö antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen liikunnan harrastamiseen, oletpa sitten aloittelija tai jo pidempään liikkunut. Halutessasi Fustra- ja Personal Trainer-ohjaajat auttavat sinua edistymään.

Meiltä löytyy myös liikunnan aloittajalle sopiva erillinen kuntosali. Matalan kynnyksen tunnit ryhmäliikunnassa helpottavat tutustumista ryhmäliikuntaan.

Pienten lasten vanhempien treenaamista helpottaa valvottu lapsiparkki. Meille tulet helposti autolla, pihalla runsaasti parkkitilaa. Treenitilat ovat käytössäsi ympäri vuorokauden.

Tule tutustumaan!